Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vitrinszekrény, fenyő/tölgy, Boston W2D

114.529 Ft (90.180 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: vitrin-sosna-lefkas-boston-w2d

A BOSTON W2D vitrin szekrény négy ajtóból, amelyek közül kettő részben üvegezett, négy fiókból és két polcból áll.  A hosszanti lécek gazdagítják az összhatást, aminek köszönhetően szobájában idilli hangulatot teremt és kényelmes pihenésre ösztönzi a családját és barátait.

Anyag:

- bútorlap

- fogantyúk: fém

Szín:

- front / test: északi fenyő

- felső: tölgyfa

Szállítási díj: 3.998 Ft
Elérhetőség: Nincs Raktáron
Várható szállítás: 2024. május 17.

Leírás és Paraméterek

Déli stílus az otthonában.

A Boston egy távoli utazásokat idéző bútorgyűjtemény. A frontokba beépített régi gyarmati elemek az északi fenyő meleg színvilágával kombinálva a bútorcsalád minden egyes elemét figyelemfelkeltővé teszik.

A stílusos darabok a klasszikus, mégis praktikus, mindennapi használatra alkalmas bútorok szerelmeseinek tetszeni fog. A stabil talapzatra helyezett, szokatlan keretű frontokkal hívják fel magukra a figyelmet, melyek ajtaja a redőnyök hangulatát idézi, és amelyek hangsúlyozzák a bútorok időtlen jellegét. A modellek díszes lábazattal ellátott, stabil, strapabíró támaszt adnak. Tökéletes választás a nappaliba, az étkezőbe és még a hálószobába is. A fekete gombok gyártása során fémet használtak, míg a test és az előlap bútorlapból készült, amelyet természetes északi fenyőből és tölgyből készítettek.


 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.