Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vitrines szekrény, fali, sosna andersen, KORA KNN1

45.246 Ft (35.627 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: vitrina-knn1-biela-hlavna
Olyan beltérről álmodik, melynek saját története és lelke van? Akkor ezek szerint Ön előnybe helyezi a klasszikus stílust, mely régmúlt időket idéz van és nyugodt, harmonikus atmoszférát teremt. A rusztikus vagy a vidéki stílus közkedvelt a bútordizájnban. A beltérbe varázst és tökéletes idillt visz. A rusztikus dizájn inspirációjában készültek a KORA elemes bútor elemei. Alkalmas a nappaliba, étkezőbe, háló- vagy dolgozószobába.

A KORA bútor az ideális megoldás otthonába. Azonnal elnyeri szívét, több okból is: minőségi laminált DTD anyagból készült vonzó samoa king színváltozatban, MDF anyagból készült díszlécekkel. A KORA KK7 komód bárszekrénnyel van kombinálva. A rakodóteret a további két vitrines szekrény és négy egyforma mély fiók biztosítja. A szekrények két polccal vannak felszerelve, melyek a teret három részre osztják. A vitrines ajtók üvegből készültek, a fogantyúk pedig fémből. Könnyen kombinálható a rusztikus KORA bútorcsalád további elemeivel.
Szállítási díj: 3.998 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. május 15.

Leírás és Paraméterek

FelsőszekrényKNN1 KORA. Színváltozat sosna andersen. Anyag laminált DTD, MDF, fém, üveg. Méretek (SzéxMéxMa): 75x75x97 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.