Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Kedves Érdeklődő!

Köszönjük, hogy meglátogatta  bútoráruházunkat.  Online áruházunk létrehozásával célunk az volt, hogy Ön otthonából  kényelmesen vásárolhasson, minden sietség nélkül.  Folyamatosan bővülő választékkal igyekszünk minden igényt kielégíteni, és az otthon minden helyiségébe kínálni  bútorokat.  Ha elakadna a keresésben, plusz információra lenne szüksége, bátran hívjon minket.
A Bútorgyűjtő.hu csapata 14 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik.  Magyar és külföldi gyártók termékeit forgalmazzuk, figyelve a minőségre.  Folyamatosan bővülő árukínálatunkkal követjük a vásárlói igényeket, a legújabb trendeket. Széles termék kínálatunkban megtalálhatja a különböző bútorstílusokat – provance-i, loft, skandináv stílus- is. A Bútorgyűjtó.hu vonalával szeretné azon vásárlóink igényeit kielégíteni, akik a természetes anyagokat részesítik előnyben, kínálatunkban tömörfa frontos bútorok, bútorcsaládok is megtalálhatóak.
Amennyiben személyesen szeretne nézelődni, megtapintani az anyagokat, kipróbálni a bútorokat, ezt megteheti bemutatótermünkben, a karcagi Balla Bútoráruházban.  /Karcag, Kórház u. Nyitva tartás: h-p: 9-18, sz: 8-12 óráig/
Országos ingyenes házhoz szállítással szeretnénk kedveskedni  vásárlóinknak. Ennek feltételei a Szállítási információk résznél elolvashatóak.
Termékeinkre 1, vagy akár 15 év garanciát is vállalunk, ezeket jelezzük a termékek adatlapján. Egyes termékek /matracok, párnák/ megvásárolhatóak Egészségpénztári kártyára is, hiszen megfelelnek a gyógyászati segédeszköz meghatározásnak.
Reméljük, sok-sok vevőnknek okozunk örömet a nálunk vásárolt termékekkel, és hosszan élvezik majd az otthonukba került  bútoraink kényelmét.
Kellemes nézelődést – vásárlást kíván a Bútorgyűjtő.hu csapata

·         Név: Softyhome Kft
.         Székhely:5300 Karcag, Zádor utca 9.
·         Levelezési cím: 5300. Karcag, Zádor u 9 
·         Ügyfélszolgálat:  5300. Karcag, Damjanich utca 67
·         telefon:59/503-554
·         Email cím: info@butorgyujto.hu
·         Bankszámlaszám: 70100114-11070997 Takarékbank
·         Adószám:  27561515-2-16