Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Éjjeliszekrény, artisan tölgy/szürke, Malta SN

26.169 Ft (20.605 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: ejjeliszekreny-artisan-szurke-malta-sn

A Malta SN éjjeliszekrény a hálószobában az ágy közelében tökéletes tárolóhely az apróbb dolgok számára. A bútor tetejére éjjeli lámpa, ébresztőóra vagy telefon helyezhető. A modell egy fiókkal és egy kisebb polcos résszel rendelkezik. A szekrény takaros, erős szerkezetét a kézműves tölgy és a matt szürke szín divatos színezésével emelték ki, amelynek köszönhetően igazán modern stílust teremthet otthonában. A fogantyú nélküli elülső rész olyan előny, amelyet érdemes figyelembe venni.

A bútorok sérüléseknek és a napfénynek ellenálló bútorlapból készültek, így sokéves tartósságot garantál vásárlóinknak. A modern színkombináció előnye, hogy stílusosan feldobja a környezetet.

A termék jellemzői:
modern forma
fogantyú nélküli frontok
modern színkombináció
nagy tárolókapacitás
csomagban szállított, összeszerelési útmutatóval
bútorok önszerelésre

Szállítási díj: 3.998 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. május 17.

Leírás és Paraméterek

Egyszerű forma, modern rendszer azoknak, akik szeretik a modern designt és a funkcionalitást ötvözni. A bútorcsalád népszerűségének köszönhetően új színkollekció jelent meg a gyártó kínálatában, így az Artisan Oak színű frontok a szürke színnel kombinálva a lakás minden helyiségét egyedivé teszik.  

A MALTA egy egyszerű és elegáns, fogantyú nélküli, modern kialakítású bútorgyűjtemény. Minden darab az esztétika és funkcionalitás figyelembe vételével lett kifejlesztve.  A kollekció ideális a nappali, a hálószoba vagy az iroda berendezéséhez.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.